اغلب برق داشتن بدنه لباسشویی دلایل مختلفی دارد. شایعترین این دلایل به شرح زیر هستند.
-
مشکل در سیمکشی
اتصالی یا پارگی سیمها داخل لباسشویی یا در پریز برق سبب برقدار شدن بدنه می گردد.
-
خرابی قطعات
نقص در قطعاتی مانند موتور، پمپ تخلیه، یا المنت گرمایش باعث نشت برق به بدنه می شود.
-
نبود سیم ارت
عدم اتصال مناسب سیم ارت به زمین سبب تجمع الکتریسیته ساکن در بدنه لباسشویی و برقدار شدن آن می گردد.
-
رطوبت
نفوذ آب به داخل لباسشویی و خیس شدن سیمها و قطعات، برق دار شدن بدنه لباسشویی را به دنبال دارد. در صورت مشاهده برق در بدنه لباسشویی، بلافاصله آن را از برق بکشید. برای تعمیر با یک تکنسین مجرب تماس بگیرید.
برای بررسی و جلوگیری از برق دار شدن بدنه لباسشویی، به مطالعه مقاله اینانلو سرویس بپردازید. به هیچ وجه برای تعمیر دستگاه از مراکز غیر مجاز و غیر رسمی خدمات دریافت نکنید. دریافت خدمات از مراکز غیر مجاز، سبب آسیب به دیگر قطعات این دستگاه می گردد.
برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی، عیب یابی فوری
لوازم برقی مصرفی در منزل، در عین حال که کاربردی اند، خطرات خاص خود را نیز دارند. بنابراین کاربران به هنگام استفاده از این محصولات باید نهایت دقت را به کار ببرند. آن ها باید اصول ایمنی را در خصوص آنها کاملا رعایت کنند. ماشین لباسشویی یکی از پرکاربردترین لوازم خانگی است. که در مدلها و برندهای مختلفی به بازار عرضه میگردد. شاید هنگام باز کردن درب دستگاه، با دچار برق گرفتگی شوید. این موضوع بسیار جدی است. باید فورا مورد بررسی قرار گیرد. در این مقاله به بررسی علل برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی می پردازیم. راهکار عیبیابی سریع آن را در اختیار شما قرار می دهیم.
برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی
استفاده از لوازم برقی نیازمند رعایت یکسری نکات و اصول ایمنی است. این موضوع در خصوص تجهیزاتی همچون ماشین لباسشویی که به طور همزمان هم با آب و هم با برق سر و کار دارد، اهمیتی دوچندان پیدا میکند. ماشین لباسشویی در طول هفته بارها و بارها مورد استفاده قرار می گیرد. با خرابی این قطعه، بخش مهمی از کار خانه که همان شستشوی لباسهاست، لنگ میماند.
شاید گاهی خرابی دستگاه شما جزئی باشد. در این شرایط به راحتی با انجام یک سری اقدامات، قابل رفع خواهد بود. اما گاهی مشکل دستگاه جدی است. در این شرایط باید فورا عیب یابی و تعمیر گردد. عدم توجه به عیب یابی دستگاه سبب کاهش طول عمر و آسیب به دیگر قطعات دستگاه می گردد. برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی باید فورا توسط کارشناسان مجرب بررسی و رفع گردد. در ادامه مطالب به بررسی دلایل این اختلال می پردازیم.
خرابی سیم پیچی ماشین لباسشویی، از دلایل برق داشتن بدنه لباسشویی
در صورت مواجهه با این اختلال در قدم اول به سراغ اتصالات آن بروید. از سلامت سیم کشیهای داخلی دستگاه اطمینان حاصل کنید. سیمهای جریان برق ماشین لباسشویی به دو دلیل دچار اختلال می شوند. یا هنگام نصب دستگاه، اصول ایمنی در آن به درستی رعایت نشده است. یا در طول زمان بر اثر استفاده مرتب از دستگاه، دچار فرسودگی و خرابی شدهاند. به هیچ وجه برای تعمیر دستگاه خودسرانه، اقدام نکنید. در این شرایط حتما از کارشناسان مجرب در مراکز رسمی کمک بگیرید.
در صورت فرسودگی و از بین رفتگی روکش آنها، باید برای تعویض آنها اقدام کنید. به هیچ وجه، سیم کشی لباسشویی نباید به لوله آب آشپزخانه متصل باشد. همین موضوع علت اصلی انتقال جریان برق به بدنه دستگاه است. سیم کشیهای دستگاه باید به لوله فاضلاب وصل باشند. در این مورد هم به این نکته میرسیم که نصب صحیح دستگاه اهمیت زیادی دارد.
نشتی آب از دلایل برق داشتن بدنه لباسشویی
نشتی آب یکی از خطرناکترین موارد برای ماشین لباسشویی است. این موضوع نیز به دلایل مختلفی اتفاق میافتد. از جمله این موارد باید به آسیب و پارگی شیلنگ تخلیه آب، پارگی یا خرابی شیر ورودی آب، خرابی شیر برقی و انسداد و گرفتگی شیلنگهای لباسشویی مهمترین دلایل نشتی آب هستند. نشتی آب سبب تداخل و ادغام آب و برق با یکدیگر می شود. سپس خطر برق گرفتگی را افزایش می دهد. مهمترین اقدام در چنین شرایط تشخیص صحیح محل نشتی است. برای رفع عیب دستگاه با شماره 02636191 تماس بگیرید. برای ارتباط با کارشناسان ما، از طریق سایت اقدام کنید. با ثبت درخواست از این درگاه شامل 10% تخفیف خواهید شد.
خرابی اتصالات الکترونیکی
گاهی اوقات دلیل برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی، خرابی یا سوختگی پریز برق است. پیش از هر چیزی باید از سلامت پریز برق اطمینان حاصل کنید. پس از آن، در صورت سوختگی یا خرابی پریز، باید در اولین فرصت اقدام به تعمیر و رفع آن کنید. هنگام مراجعه متخصصین برق، تقاضای بررسی سیم کشی خانه را نیز داشته باشید. گاهی خرابی سیم کشی کل خانه دلیل برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی است. علاوه بر این موارد، خرابی دوشاخه برق لباسشویی نیز، خطر برق گرفتگی را افزایش می دهد. با تشخیص این موضوع نیز باید فورا اقدامات لازم را برای تعویض دوشاخه انجام دهید.
خرابی هیتر دستگاه
هیتر یا المنت یکی از قطعات مهم لباسشویی است. جنس این قطعه از فلز است. وظیفه آن افزایش دما و گرم کردن آب درون لباسشویی است.با استهلاک یا فرسودگی این قطعه احتمالا در تماس با آب اتصالی به وجود آمده باشد. در نتیجه خطر برق گرفتگی را افزایش می دهد. با اتصالی این قطعه، جریان برق به بدنه لباسشویی نیز منتقل میشود.
خرابی موتور لباسشویی
موتور یکی از قطعات مهم لباسشویی است. در صورت خرابی این قطعه، عملکرد کلی دستگاه، مختل می شود. در نتیجه استفاده از لباسشویی را غیر ممکن می کند. گاهی شاید برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی به دلیل نیم سوز شدگی موتور آن باشد. در صورت سوختگی موتور، جریان برق به بدنه دستگاه راه می یابد. در نتیجه احتمال برق گرفتگی را افزایش میدهد.
وجود رطوبت روی بدنه لباسشویی
درست است که ماشین لباسشویی به طور دائمی با آب کار میکند. اما این دلیل نمیشود به خیس شدن، بدنه آن بیتوجه باشید. خروج و نشتی آب از بخشهای مختلف دستگاه یا ریختن آب از بیرون روی بدنه دستگاه از جمله عوامل افزایش خطر برق گرفتگی هستند.
در صورت لمس بدنه لباسشویی و احساس برق گرفتگی، حتما روی دستگاه، اطراف و بخصوص زیر آن را بررسی کنید. از عدم وجود رطوبت روی بدنه اطمینان حاصل کنید. لباسشویی را در محلی کاملا خشک و عاری از رطوبت نصب کنید. همچنین برای تمیز کردن بدنه آن به هیچ عنوان از دستمال خیس استفاده نکنید.
راهکار مقابله با خطر برق گرفتگی ماشین لباسشویی
گاهی اوقات وجود یک سری مشکلات و خرابیها در دستگاه، سلامت شما را تهدید می کند. مسئله برق داشتن بدنه ماشین لباسشویی، مسئله ساده و پیش پا افتادهای نیست. فورا باید بررسی گردد. در اینگونه مواقع فورا دوشاخه لباسشویی را از برق بیرون بکشید.
پس از آن نیز باید به جای تعلل، از نمایندگی لباسشویی درخواست اعزام نیرو کنید. متخصصین ما بدون فوت وقت اختلال را شناسایی می کنند. سپس با عیبیابی فوری آن، اقدامات لازم را برای رفع مشکل انجام می دهند.
در پایان…
اینانلو سرویس نمایندگی رسمی و مجاز 130 برند مطرح لوازم خانگی در استان البرز می باشد. این مرکز تعطیلی ندارد. به صورت تمام وقت آماده ارائه خدمات تخصصی به مشتریان خود می باشد. برای دریافت خدمات با شماره 02636191 در تماس باشید. ما در اینانلو سرویس، حواسمان به شما هست.