جرقه زدن مایکروویو دوو از جمله رایج ترین اختلالات این دستگاه است. هنگام گرم کردن یا پخت و پز غذا در این دستگاه، احتمال مشاهده جرقه وجود دارد. در این مقاله به بررسی رایج ترین دلایل این خرابی می پردازیم. با مشاهده هرگونه خرابی با شماره های 02691300212 و 02691300212 تماس بگیرید. جرقه مایکروویو با ایجاد صدا و نور همراه است. گاهی شاید روی دیواره یا سقف دستگاه نقاط سوختگی مشاهده شود. مایکروویو، امواج الکتریکی قدرتمندی تولید میکند. در نتیجه از هر گونه اقدام خودسرانه و باز کردن قطعات مایکروویو جدا خودداری فرمایید. کارشناسان اینانلو سرویس در هفت روز هفته حتی در ایام تعطیل نیز آمده خدمات رسانی به شما کاربران گرامی خواهند بود.
بررسی دلایل جرقه زدن مایکروویو دوو
جرقه در مایکروویو اغلب در اثر برخورد امواج دستگاه با یک جسم فلزی داخل آن ایجاد میشود. با قرار گیری فلز در دستگاه، امواج مایکروویو سبب حرکت الکترون ها به اطراف و تولید جرقه و گرما می شود. جرقهها اغلب به دلیل تجمع ذرات باردار ایجاد و یک میدان الکتریکی متمرکز در لبه جسم فلزی ایجاد میکنند. در ادامه به بررسی دلایل جرقه زدن مایکروویو دوو می پردازیم.
وجود قطره های روغن یا مایعات دیگر و تکه های غذا درون مایکروویو
از جمله موارد مسبب جرقه مایکروویو دوو، تجمع قطرههای روغن، چربی، مایعات و خردههای مواد غذایی در دستگاه است. برای جلوگیری از بروز این اختلال، پس از هر بار استفاده از مایکروفر، محفظه درون آن، دیوارهها و خصوصا سقف را با دستمالی مرطوب کاملا تمیز کنید. همچنین در صورت امکان جداسازی صفحه گردان فلزی یا شیشهای کف مایکروفر، آن را خارج کنید. در مرحله بعد شستشو و خشک کنید. سپس در جای خود قرار دهید. به این ترتیب با تمیز و خشک کردن درون دستگاه، از جرقه زدن مایکروفر دوو جلوگیری می کنید.
وجود قطعات فلزی درون مایکروویو دوو
حتی کوچکترین قطعات فلزی نیز سبب ایجاد جرقه داخل مایکروفر می شوند. در این شرایط دستگاه را خاموش و آن را از برق بکشید. سپس درب دستگاه را باز کنید. از خالی بودن مایکروفر دوو از هرگونه اجزای فلزی مطمئن شوید. برای مثال هر نوع ظروف فلزی، قاشق، چنگال یا سیم به جا مانده از اسکاچ سیمی و همچنین فویل یا روکشهای آلومینیومی ، سبب ایجاد جرقه در مایکروفر دوو می شوند. از ظروف مناسب مایکروویو استفاده کنید.
آسیب دیدگی پایه فلزی درون مایکروویو دوو
اکثر مایکروویو ها دارای یک پایه فلزی برای ایجاد طبقه هستند. این پایه به مرور زمان دچار فرسودگی می شود. پایه فلزی را خارج و آن را با دقت بررسی کنید. به مرور زمان، احتمالا رنگ قسمتی از پایه فلزی مایکروفر پریده باشد. احتمال از بین رفتن پلاستیک زیر پایهها نیز وجود دارد. این موارد سبب ایجاد جرقه در این دستگاه کاربردی خواهد شد. برای رفع این اختلال، به تعویض این قطعه بپردازید.
خرابی همزن، علت ایجاد جرقه در مایکروویو دوو
همزن به پخت یکنواخت در مایکروویو کمک میکند. همزن انرژی گرمایی تولیدی توسط قطعه مگنترون را به شکل یکنواخت توزیع میکند. خرابی همزن باعث تمرکز انرژی گرمایی در یک ناحیه از مایکروفر و عدم پخش شدن آن خواهد شد. در نتیجه این مسئله، سوختگی و جرقه زدن مایکروفر دوو اتفاق میافتد. رفع این اختلال را حتما به کارشناسان مجرب در مراکز رسمی و مجاز بسپارید.
خرابی کاور انتشار امواج مایکروفر دوو
روی دیواره درونی مایکروفر، یک پوشش مستطیلی به نام کاور انتشار امواج قرار دارد. وظیفه این قطعه هدایت انرژی گرمایی به قسمت مرکزی مایکروفر است. تا گرما بر قسمتی که شما ظرف حاوی غذا را قرار میدهید، متمرکز گردد. شاید گاهی ذراتی از غذا روی این پوشش قرار بگیرند. در این صورت گرمای قطعه مگنترون این ذرات غذایی را میسوزاند. در نتیجه سبب جرقه در مایکروفر دوو میشود.
سوختگی قطعه دیود مایکروویو دوو
قطعه دیود در ماکروفر، ولتاژ بالا ایجاد میکند. این ولتاژ در راستای انتقال گرما به قطعه مگنترون برای پختوپز غذا کاربرد دارد. احتمالا سوختگی دیود نیز از علل ایجاد جرقه در مایکروفر باشد.
خرابی قطعه مگنترون مایکروفر دوو
مگنترون از قطعات تولید کننده انرژی گرمایی در مایکروویو است. خرابی این قطعه نیز سبب ایجاد جرقه در مایکروفر خواهد شد.
وجود مشکل در اتصالات درونی ماکروویو دوو
احتمالا استهلاک عایق سیمپیچی داخل دستگاه، سبب خرابی قطعات درونی مایکروفر و… باشند. این اتصالات سبب جرقه زدن مایکروفر و حتی در بعضی موارد همراه با دود کردن نمایان می شود. این مورد به بدنه دستگاه نیز آسیب می رساند.
خرابی محرک مایکروفر دوو
محرک مایکروفر موجب چرخش سینی میشود. تا انرژی گرمایی به طور مساوی در ماکروویو توزیع گردد. با عدم عملکرد صحیح این قطعه، سینی نمیچرخد. حرارت بر یک ناحیه متمرکز میتابد. در نتیجه باعث جرقه در مایکروویو دوو میشود. این اختلال ناشی از شکستگی موتور یا تسمه محرک است. در صورت مشاهده اختلال با شماره 02691300212 تماس بگیرید.
جلوگیری از جرقه زدن مایکروویو دوو
برای جلوگیری از بروز اختلال جرقه مایکروویو، نکات زیر را رعایت فرمایید.
- پس از هر بار استفاده، دستگاه را به خوبی تمیز کنید. از اسکاچ های فلزی سیمی یا ضخیم استفاده نکنید.
- از برنامهها و قطعات جانبی مناسب برای هر نوع طبخ یا گرم کردن غذا استفاده کنید. این امر از آسیب به
- قطعات و فضای درونی دستگاه جلوگیری می کند.
- از ظروف مناسب برای مایکروویو دوو استفاده کنید. ظروف فلزی یا ظروفی با لب پریدگی را به کار نبرید.
- از درپوشهای مخصوص مایکروویو استفاده کنید. تا تکههای غذا در دستگاه پخش نشود. لکههای چربی روی دیواره و سقف داخل نیز نمی نشیند.
شعب اینانلو سرویس
این مرکز مجاز و رسمی با داشتن تعداد زیادی تکنسین متخصص در سطح شهر و شعب فعال تمامی مناطق فردیس،مارلیک ملارد، محمدشهر، مشکین دشت، شهرک ناز، شهرک بعثت، واریان شهر، رزکان نو، شیخ ، حسین آباد، شهرک بنفشه، عظیمیه، مصباح ،هفت تیر، آزادگان، طالقانی، شاهین ویلا، گوهردشت، دهقان ویلا، حصارک، کمالشهر، مهرشهر، گلشهر، کوی کارمندان، باغستان، شهر جدید هشتگرد، هشتگرد قدیم، نظرآباد، هیو، گلسار، کردان، کوهسار، آبیک، طالقان، مهرویلا، جهانشهر، کیانمهر، کوی مهر تهراندشت، کمالشهر،صفادشت، رجائی شهر، تنکمان، مهدی آباد، چهارباغ، پیشاهنگی، لشکرآباد، شهرک رضوانیه و… را به صورت شبانه روزی و در هفت روز هفته خدمات رسانی می کند.
کلام پایانی
عیب یابی ماکروویو و رفع این اختلال، نیازمند دانش و تخصص در زمینه تعمیرات است. هرگونه اقدام فرد غیر متخصص برای حل ایرادات، آسیب بیشتر به مایکروفر، برق گرفتگی، آتش سوزی و خطرات جانی را به دنبال دارد. در نتیجه به هیچ وجه خودتان اقدام به رفع اختلال نکنید. از افراد و تکنسین های متفرقه و غیر مجاز نیز کمک نگیرید.
اینانلو سرویس نمایندگی رسمی و مجاز خدمات پس از فروش لوازم خانگی دوو و 130 برند دیگر لوازم خانگی است. از جمله برند های تحت پوشش اینانلو سرویس باید به سامسونگ، ال جی، اسنوا، دوو، فرسان، پاکشوما، کرال، کندی، کروپ، مدیدیا، جنرال آدمیرال، آکس، زیرووات، دکستر، مابه، آیگه، جنرال الکتریک، وایت هاوس، فروزان، سامیا، یوش، پارس، هیوندای، مولتی مکس، تکنولایو، هاردستون، مجیک چف، دنیس، دیپوینت، فایر، تجا، بنس، الیو، بلومبرگ، مدیا، امرسان، گوردیک، گوفر، یخساران، یوشیتا، گلدن برگ، برتینو، اکسنت، یواستار، یور پلاس، هیمالیا، دیامونته، نیکسان، التتو، اسکای ورد، رنزو، اکولوکس، جی سان، سوزوکی، کنوود، گرنیه، برتا، ایران شرق، گراند صنعت، بلوتینی، آزمایش، سینور، سیلور آیس، لایف، تسلا، تی سی ال، ایکس ویژن، سیلوان، سونیل، نسکو، هاویلوکس، ویرپول، اورست، انیس، سایلون، جنرال بریجن، فیلور، تکسان خزر، دونار، ناب استیل، وستل و…. اشاره کرد.